Telefoon:

Observatiedag Groene Loper 21 juli

 

Op woensdag 21 juli heeft het RuimteGIDS team op de Groene Loper een observatiedag gehouden. Verspreid over de dag en de verschillende focusplekken in het projectgebied is het gebruik van de leefomgeving geobserveerd. Er is bijvoorbeeld geobserveerd door wie en op welke manier de Groene Loper gebruikt wordt en hoe vaak en door wie er gerecreëerd wordt bij de beweegtuin en de Mosasaurus Klimrex in het Vrijheidspark. Daarnaast hebben Fleur, Helena, Lieve, Sandra en Dorus gesprekken gevoerd met bewoners en andere passanten om kennis en ervaring van gebruikers over de plekken te achterhalen.

Funfacts observatie Groene Loper

Gedurende de dag is de Groene Loper 55 en een halve minuut geobserveerd, verdeeld over drie segmenten en drie momenten per segment. In deze tijd zijn 207 mensen gepasseerd.

Het merendeel (70,5%) van de passanten waren volwassenen (21-59 jaar). In 70,3% van de gevallen waren gebruikers van de Groene Loper met de fiets, maar ook andere vervoersmiddelen zoals scooters, wandelwagens en scootmobielen zijn geobserveerd.

Het drukst was segment 1 (het noordelijke gedeelte van de Groene Loper tussen de Terblijterweg en de kruising met de Professor Cobbenhagenstraat-Voltastraat) met 43,0% van de geobserveerde passanten. 

Image

vlnr Sandra, Fleur, Lieve, Dorus, Helena

VRAGEN?

Bel ons tijdens kantooruren op:
+31(0)43-3882436
Stel uw vragen buiten kantooruren per e-mail:
info@ruimtegids.eu

PARTNERS

logos juli2021 2

Search